A Lucky Escape

Upp och Ner, Ner och Upp!

Publicerad 2010-06-25 17:04:10 i Allmänt

Dagarna rullar på i Brättne och Arvika, äntligen har solen och värmen hittat hit också så nu känns det lite somrigt. Har jobat över en vecka nu och det känns bra, lugnt och stilla är det i gruppen och lätta tanter och farbröder. Och belöningen för tidiga mornar och sena kvällar kom idag, katching in på kontot 7000kr.

Annars händer inte så mycket ute i bushen, med midsommar runt hörnet kommer lite släkt, men som vanligt jobbar jag, men det är ju stor helg så man får ju dubbelt.
Ska försöka träffa lite gammla kändisar och njuta av sommaren, och arvikafestivalen peppen har börjat med, tre veckor kvar och det börjar kännas  då alla börjar prata om det och stan rustar sig och överallt sitter det affischer med olika band som spelar.
Förresten så har Oh Horatio börjat sätta sig, så nu måste jag finna en ny låt. Det är vad jag orkar med på kvällarna plinka på guran (har inte kommit på ett namn än till den) medans syster och pappa ser på fotboll.

Kommentarer

Postat av: Annie

Publicerad 2010-06-25 23:34:45

tiger lou har ju massa andra låtar med! annars har damien rice en hel del bra låtar som inte har måbga ackord i sig. t.ex 9 crimes! gaaahhh ARVIKA SNART!!!

Kramkram!

Postat av: Sara

Publicerad 2010-06-26 18:15:31

ahh kanske skulle satsa på en damien rice, har börjat med en Kent låt, fast den går lite för mycket i moll, vackert fast lite tråkigt.

YES snart syns vi !

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela