A Lucky Escape

Darth dader

Publicerad 2012-02-25 10:56:47 i Allmänt

När man sitter och skriver om barn, läser om barn och dess lärande, så måste man ibland ta lite avbrott och se på Darth dader.


tankeöverföring

Publicerad 2012-02-20 18:06:42 i Allmänt

Håller jag på med, så att dvd på min dator helt plötsligt skall starta. det går sådär..... JAG VILL JU.. Ahhhh det gick ju för några dagar sedan.

Pappas pengar

Publicerad 2012-02-20 10:02:52 i Allmänt

Ända sedan jag fick ett mejl om det i vintras har jag längtat och nu har det börjat, pappas pengar. Ett satiriskt barnprogram om en pappa och hans bortskämda son som vill upptäcka den världen utanför slottet. Roligt och politiskt på samma gång och det är ju med min favorit  Olof Wretling som spelar sonen Bröli. Gå in på Svtplay och kolla. Länk

Mitt i mörkaste vintern, åkte jag till dalarna

Publicerad 2012-02-12 15:39:51 i Allmänt

Sitter  hos syster i  och myser framför tvn. har varit här sedan i torsdag då jag krpnglade mig hit med sj. vi har bara myst och ätit mycket mat, igår var vi hos en av hannas vänner och åt chili, ett långkok som var precis som det låter völdigt starkt men otroligt gott. Sedan var vi på fest och drack vin.
idag lyser solen och vi har varit ute och gjort lite geocheaing. Nu ska vi göra äpplepaj då wayoutwest.Anna kommer och hälsar på

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela