A Lucky Escape

agoodtshirt.se

Publicerad 2011-02-22 17:17:08 i Allmänt

Här kommer ett tips för presenter, organisationen agoodtshirt säljer snygga designade tshirts och bags till för mån för olika hjälporganisationer och föreningar, såsom läkare utan gränser, BRIS. djurens rätt och ingen människa är illegal.
Hela organisationen är volontär och idelltstyrd och hela 60% av tshirtskostnaden  går til organisationen man väljer att stödja. Ett perfekt tips tycker jag....klicka här.
Läkare utan gränser
'
Ingen människa är illegal.

flashmob

Publicerad 2011-02-21 15:56:43 i Allmänt

I fredags var jag med på en flashmob, Min klass invaderade ica kvantum välsviken där vi tillsynes helt oberoende varandra gick runt och shoppade frukt och grönt ( ni som har sett radiotjänstreklamen vet vad det handlar om), när vårat objekt som fyllde år anlände helt ovetandes (hon trodde att hon skulle handla med sin man). Började några på en given signal sjunga olika födelsedagslåtar, en efter en gick vi med och tillslut stod alla och sjöng, när vi var klara fortsatte vi att handla och försvinna ut utan att prata. Vårat offer blev både väldigt överraskad och rörd. Medans de andra som handlade såg väldigt häpna och glada ut, inklusive det asiatiska turistparet som tog upp videokameran.

bästa pluggtilltugget

Publicerad 2011-02-21 15:03:41 i Allmänt

Rosa överrasknings cupcakes och chailatte.

Har precis skrivit ner nationalteaterns YLLET, som jag och Marina ska lära ut på torsdag. Nu går vi på de tunga sakerna såsom bildskapande i förskola, ett litteraturseminarium.


Yllet från Kåldolmar och Kalsipper!

Torpedo

Publicerad 2011-02-05 11:34:48 i Allmänt

Snart kommer Torpedos  nya album, den nya singeln  lockar väldigt mycket, låter the knife blandat med Miike Snow.
Waiting For The Fall [Single Version] by flagstone
Lyssna och njut
De gör inte bara sjukt bra musik deras pressbilder och videos är ju väldigt snygga också.
På tal om torpedo var jag på Body Shop härom dagen, de spelade hela tiger lou, the Loyal skivan. Hade väldigt svårt att ta mig därifrån.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela