A Lucky Escape

Canon Ef 50mm/18 II

Publicerad 2011-04-29 15:27:14 i Allmänt

I avdelning onödiga saker som jag verkligen inte behöver, men ändå behöver. Hör detta fina ljuskänsliga teleobjektiv perfekt för porträtt och konsertfotogarfi. Sitter snart på min  kamera.

Whoopies

Publicerad 2011-04-24 11:37:50 i Allmänt

Har bakat whoppies till påsk, det är det nya som amerikanerna äter istället för makroner.
Ser ungefär lika ut fast dem pryder dem mycket mer precis som cupcakes, dessutom är dem enklare att baka.

Äntligen lite vår!

Publicerad 2011-04-18 19:37:50 i Allmänt

Nu känns det äntligen som vår, ett bra tecken är att alla får hybris här på campus och ska grilla, ett annat är pollen men det tar jag nästan som ett bra tecken. Igår var jag och Mattias och Melle ute och gick i två timmar skönt men en aning trött när vi kom hem.
Och idag började min vår VFU. Är i en förskoleklass, roligt att testa på men vet inte riktigt om det är något för mig. Här ingår det att vara med barn ändå upp till klass tre. Skolan ligger i ett område som har haft det  lite svårt socialt, många av barnen är uttåtriktade och har svårt att lyssna och sitta still. Det är ett helt annat tempo för mig som förra veckan var på temagestaltning med treåringar, helt plötsligt måste jag tänka på övningar för 6-8 åringar, skall bli kul och se hur de reagerar på mina estetiska övningar och tankar. Idag har vi bara varit ute och lärt känna varandra och njutit av solen.
När VFU är klarar har jag bara fyra tillfällen kvar på uni, sedan har jag gjort två år på utbildningen, sedan bär det av till Arvika och undersköterskejobb i två månader.

Panama och Jordgubbar

Publicerad 2011-04-11 17:36:41 i Allmänt

Tömde kameran förut, av 111 bilder blev 9 bra.
Hemma hos mamma och pappa kan man rota runt och finna en fin panama hatt, gamla fina halsdukar och en undangömd tapet.

Birds

Publicerad 2011-04-11 15:18:36 i Allmänt

Ett samarbete mellan Markus Krunegård och Adam Olenius från Shout Out Louds kan ju bara sluta hur bra som helst.

11.04.10

Publicerad 2011-04-10 18:19:48 i Allmänt

Är i brättne i en vecka för att jobba med temagestaltning i Edane tillsammans med två klasskamrater. Väldigt roligt, eftersom vi använder oss av ett lektema om Plupp. Kommer ni ihåg honom? Han med det blåa håret som bodde ensam mitt ute på fjället. Han är just nu och hälsar på i Edane och lär barnen om naturen och miljön. Ett lektema innebär att man gestaltar en figur för att nå barnen i ett annat tema, självklart så spelar vi plupp, vi köpte en alldeles illblå peruk och tillsammans med lite rött rouge, brun skjorta och röd halsduk förvandlas vi. Väldigt roligt att se barnens reaktioner, första gången jag knackade på dörren var deras ögon stora som tefat. Men det inte bara Plupp som gestaltas, utan också en miljöbov, som hela dagarna springer runt i skogen och kastar skräp, bara för att han tycker att det är så kul.

Blackout

Publicerad 2011-04-09 08:36:48 i Allmänt

Hur tänkte jag när jag klämde fyra avsnitt av criminal minds och det första avsnittet av the killing? Om jag säger så tog det ganska lång tid innan lättskrämda lilla jag somna... En väldigt trevlig fredagskväll....

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela