A Lucky Escape

leave the lowlands behind

Publicerad 2011-03-31 13:46:17 i Allmänt

I Förra inlägget var det danska artister nu kör vi lite norska. Känns just som jag lyssnar på ganska tung musik.
Madrugadas låt har jag lyssnat konstant på...
hmmm. det är något konstigt mönster här, norsk musik gjord för typ tio år sedan. Ehh behöver lite ny musik. Fast Vetos är alldeles jätte ny.

Söndag

Publicerad 2011-03-27 11:48:51 i Allmänt

Betyder finfrukost framför Downton abey, ja jag vet att alla "inne" bloggar skriver om programmet men det är ju faktiskt riktigt bra, om inte kan man bara se på de snygga kläderna. Tyvärr gick det sista avsnittet för säsongen.
Rostat bröd med philadelfiaost och sallad, kokt ägg, röd blodgrape juice och jordgubbar med grekisk yoghurt och honung.

11.03.25

Publicerad 2011-03-25 21:20:05 i Allmänt

Idag har jag återigen haft en sån där dag där jag har så jädrans ont. Vaknade imorse och orkade inte ens ur sängen, men ändå har dagen rullat på med åtta timmar på uni. Firade att vi hade klarat en examination och att det är fredag och pengarna rullade in med att äta Lasagne på teachers.
Däremot var draman på eftermidagen en plåga jobbiga stolar och mycket jobb på golvet, det var inte roligt för min rygg. Men ändå mycket skratt då allt blir som det blir när det är fredag.
Nu ligger jag i sängen på spikmatta, plnerar att lyssna på p3 dokumentär och somna tidigt.

Längtar till riktiga våren och dess blommor.

Här inne sitter jag och där ute är det sol

Publicerad 2011-03-24 11:59:15 i Allmänt

Ledig dag, betyder att plugga extra mycket för att hinna med alla examinationsuppgifter. Idag tillbringar jag dagen i universitetsbiblioteket uppe på gräddhyllan och utanför bländar solen.
Det är svårt att få något gjort, har letat musik till dansexaminationer, har lyssnat mig trött på en fantastisk fin låt av Hoven Droven, ett folkmusikband som spelar instrumental musik. Just den här låten använder vi till uppvärmningar när vi gör våra fina pléer och tonduer. 
Tyvärr finns den inte på youtube. Men den heter Kom Hem och är gjord av Hoven Droven.

Annars har vi inte kommit så långt, planerar danslektioner och pratar om annat, det är det vi gör. När man sitter på biblioteket är halva nöjet att titta på folk, har snappat upp att det är väldigt mordernt med kängor och i stoppade chinos på killar och att killen bakom måste snytit ut sin hjärna snart, såsom det låter om honom..... Nu blev klockan 12 och alla försvann för att äta mat.

A Long Day

Publicerad 2011-03-19 16:23:44 i Allmänt

Eftersom jag inte har varit mig själv de senaste veckorna och efter en lång skolvecka var jag jätte trött igår. Somnade i sängen klockan 20.00 då hade jag sovit fyra timmar på soffan. När jag gick och la mig tänkte jag att jag vaknar väl vi ett på natten och är jättepigg. Men nej vaknade klockan sju på morgonen istället. 
Har verkligen skjutit fram måstet att städa lägenheten, men hade bestämt mig att under helgen var jag tvungen att göra det. Så tidigt på morgonen städar Sara!!
Nu är klockan fyra på eftermiddagen och jag har städat, varit ute å gått, duschat, ätit och sovit. nu vet jag inte vad ska göra mer.... väntar tills att klockan skall bli nio och downton abey börjar, sedan börjar en norskdeckar serie. Fast då  sover nog Sara redan.

but I'll wait for the day you will see you can't say no to me and everything is gonna be ok it's gonna be ok

Publicerad 2011-03-15 19:19:43 i AllmäntIdag har jag tröst handlat...allergichock, snuva i tre veckor och ryggskott. Då måste man unna sig något.
Jag har ju inte sett Hämnden än, fast det är min favorit regissör Susanne Bier som har gjort den. Min favorit film of all är - Älska dig för evigt och är regisserad av just henne.
Australia kom med för att den var billig, antagligen väldigt romantisk och amerikansk. Men sen pratade jag med min syster och hon sa att Hugh Jackman är väldigt snygg just i denna filmen.
Sen köpte jag en roman för en gångs skull, brukar ju annars bli väldigt mycket kurslitteratur. Bara någon att straffa, är skriven av en favorit journalist,  Kristofer Alhström.

Mattila

Publicerad 2011-03-08 21:45:45 i Allmänt

Imorgon åker jag med fina klassen på en liten resa till mattila. Där har vi hyrt stugor och vi skall åka skidor (var väldigt länge sedan jag gjorde det, om man inte räknar med testet jag gjorde förra helgen).
Men mest skall vi umgås lite, laga mat, leka lite i snön och självklart dansa lite. Dansen har liksom blivit att höra till när vi umgås, särskilt sällskapsdanser i organiserade former. 

Sedan åker jag vidare till syster i Orsa, måste ju hinna umgås lite med henne innan hon åker till sydafrika i typ 10 veckor.

Limit to your love

Publicerad 2011-03-08 08:51:26 i Allmänt

Ja jag  vet mycket youtube klipp just nu, men det här är ju så fint att man dör lite.

James Blake, perfekt att lyssna på när man vaknar före sju och men inte behöver gå upp. Nu är klockan snart nio och jag lyssnar fortfarande.

Swing

Publicerad 2011-03-07 13:06:59 i Allmänt

idag har vi dansat swing hela förmiddagen, väldigt kul men väldigt jobbigt. Speciellt när man är dundersnuvig som jag. Våran lärare jobbade utifrån filmen Swing Kids.

Vantarna

Publicerad 2011-03-07 07:10:39 i Allmänt


Vad gör man när man när det svårt att sova på nätterna eller när man är lat på dagen?
Jo, virkar vantar!

Hjortrontryffel

Publicerad 2011-03-04 22:36:18 i Allmänt

Idag har jag verkligen skämt bort mig själv, brukar ibland gå och kolla på en liten söt affär som heter Kardemumma. De säljer åre chocklad som verkligen är en favorit. Just idag fanns favvo smaken också, hjortrontryffel. Så jag slog på stort. Så himmla gott, verkligen favorit godis, men ack och ve så jädrans dyr. Det är bara och njuta när man äter.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela