A Lucky Escape

Upp och Ner, Ner och Upp!

Publicerad 2010-06-25 17:04:10 i Allmänt

Dagarna rullar på i Brättne och Arvika, äntligen har solen och värmen hittat hit också så nu känns det lite somrigt. Har jobat över en vecka nu och det känns bra, lugnt och stilla är det i gruppen och lätta tanter och farbröder. Och belöningen för tidiga mornar och sena kvällar kom idag, katching in på kontot 7000kr.

Annars händer inte så mycket ute i bushen, med midsommar runt hörnet kommer lite släkt, men som vanligt jobbar jag, men det är ju stor helg så man får ju dubbelt.
Ska försöka träffa lite gammla kändisar och njuta av sommaren, och arvikafestivalen peppen har börjat med, tre veckor kvar och det börjar kännas  då alla börjar prata om det och stan rustar sig och överallt sitter det affischer med olika band som spelar.
Förresten så har Oh Horatio börjat sätta sig, så nu måste jag finna en ny låt. Det är vad jag orkar med på kvällarna plinka på guran (har inte kommit på ett namn än till den) medans syster och pappa ser på fotboll.

Njuter av Solen

Publicerad 2010-06-15 10:53:41 i Allmänt


Ligger och njuter av solen innan man ska iväg för ett första jobbpass, hela min famlij är utflugna så nu är det jag och katten som får roa oss så gott det går.
Har precis kommit på att man kan skicka bilder via bluetooth från mobil (ja jag vet att jag är lite efter), så nu kör vi en mobilbild, därav det lite dåliga kvaliteten.

Heja Danmark!

Publicerad 2010-06-11 12:43:42 i Allmänt

Haha idag sa min syster att det danska bandet Nephew, har gjort den officiella danska vm fotbollslåten. Så från och med nu hejar jag på Danmark i VM.

Hej då Karlstad, Hej Arvika!!

Publicerad 2010-06-10 14:50:56 i Allmänt

Sitter på tåget hem till Arvika efter att gjort ett läsår i Karlstad, ett år som har gått jätte snabbt. Ångrar inte att jag började att läsa igen. Då kände jag att jag vill komma iväg och träffa nya människor, Arvika i alla ära, men på något sätt känner man de flesta.
De bästa med det här året är att jag har träffat nya vänner, som jag har mycket gemensamt med. Och dessutom så har jag börjat en utbildning som jag känner passar mig, känns som det kommer att bli ännu roligare nästa år då jag kommer läsa estetik.
Nu som sagt sitter jag på tåget hem till arvika och brättne och i öronen spelas min sommarspotifylista, ska bli skönt att komma hem och få ha lite sommarlov innan sommarjobbet börjar.

"Oh Horatio"

Publicerad 2010-06-08 01:13:47 i Allmänt

Försöker att lära mig Oh Horatio av TGR LOU på min gitarr.

Oh Horatio

I met horatio five years ago
outside of munich on the way to rome
it was 45 degrees and i could barely breathe
He waved and said hey come sit by me
I was scared at first cos when he spoke it wasn't very soft
he told me about the life long love of his heart
had a t-shirt on that said we're all gonna die alone
I still believe that's true oh i truly do

I want you to notice
I want you to care
oh horatio
oh horatio

I want you to notice
I want you to care
oh horatio
please don't go
please don't go

he was 22 unemployed with a perfect smile
on his way to paris no i never asked why
his english was as bad as mine but i will
remember those hours for the rest of my days

I want you to notice
I want you to care
oh horatio
oh horatio

I want you to notice
I want you to care
oh horatio
please don't go
please don't go

oh horatio"I saw your face in front of me It was perfect clarity I saw a light in the end of the tunnel And it was you"

Publicerad 2010-06-07 17:35:41 i Allmänt
För en tid sedan hade jag och Chris( från england) ett långt samtal på en fest om Jens Lekman.  Bland annat diskuterades hans konstiga texter. Elller  "silly lyrcis" som Chris sa. Fast han lyssnade ändå på hans musik för han älskade låtarna.
Sedan dess har jag varit fast för Jens Lekman, tyvärr finns inte hans första  och bästa album på spotify. En annan köpte det ju när det kom för några år sedan, men råkade visst slänga det en trött kväll, när jag trodde att jag bara slängde Mcdonalds skräp.
Bästa låten -You are the light

The moon is watching over us....

Publicerad 2010-06-06 00:46:49 i Allmänt

Måste bara berätta om torsdagsnatten som blev en galen natt. Satt som vanligt och chillade på balkongen hela kvällen med kortspel. Plötsligt kommer vi på att vi ska åka till stranden och kolla. Där var det mörkt och mysit lekte namnleken i en evighet innan vi åkte hem och dem andra bestämmer sig att göra pizza (klockan ett på natten, galet) Jag håller mig till smörgås.
Plösligt när vi sitter i soffan så kommer en korre hem som har varit ute och festat och han är på g om man säger så. Han ska med tåget klockan sju på morgonen till Sthlm, så han vill inte lägga sig, och till sällskap för att roa sig tycker han bla att  jag ska vara, så klockan fyra på morgonen står jag och spelar fotboll i köket=) Han har en energi till tusen och jag håller på och dör. Men jag fick komplimanger för mina fotbollsskills =D
Ska sägas att vi fick honom i säng runt fem, tillsammans med en jättehögljud väckarklocka.

Baby, baby, In the First Day of June!

Publicerad 2010-06-02 10:45:57 i Allmänt

Första dagen i Juni och solen lyser, spenderade hela dagen ute. På förmiddagen låg jag och goda vänner ute i solen, medans vi ligger där ringer syster och säger att hon kommer till K.town. möte upp henne på stan och lunchar, sedan åker vi hem till mig och packar ihop mina blommor. Dem tar hon och mamma med sig hem till Arvika.

På eftermiddagen åkte en full bil med korridorare till Vänern och sola och BADA!! Det var faktiskt riktigt varmt. Fast vi hade några badkrukor.
Kvällen tillbringades på balkongen med grillning och kortspel långt in på natten. Skönt att kunna sitta ute och inte frysa.
Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela