A Lucky Escape

Saltå Kvarn

Publicerad 2010-04-28 19:09:00 i Allmänt


Snart är den här fantastiska kokbok min, då ska jag baka surdegsbröd och laga mat med bönor och linser, självklart ekologiskt =)

Har verkligen dreglat över den här kokboken jääätttee länge, så den råkade slinka med när jag beställde kurslitteratur, hhmmm över tusen spänn för en kurs på bara några veckor, kändes sådär.

Rött är Sött

Publicerad 2010-04-28 15:52:52 i Allmänt

Har varit på IKEA och köpt en ny sänglampa, samma som jag har i taket på nedervåningen, men på fot. Dessutom har jag lånat ett jättefint nattduksbord ifrån Annie.Nu saknas det bara något snyggt på väggen.

Köpt två nya tallrikar också, så nu ska jag slänga både min gamla lampa och tallriken med spricka i!

Ps. HAr skruvat fast foten ordentligt nu, så den är inte sne =) ds.Solen lyser. himlen är blå....

Publicerad 2010-04-27 14:58:11 i Allmänt

Sitter inne med lampan och försöker att skriva uppsats, går segt men är snart klar med första delen. Vill egentligen hellre va ute i solen!!! Typiskt att det ska vara fint väder när man måste vara inne.


Härligt mycket saker jag har på mitt skrivbord och vad skulle man göra utan spotify?


Kärlekens Tunga

Publicerad 2010-04-22 23:27:32 i Allmänt

Åhh är helt fast i i tv programmet Mauro och Pluras Kök, tyvärr var det sista programmet ikväll.  Älskar när de lagar mat och brister ut i spontan sång tillsammans med gästerna och när de många glasen av vin gör sig påminda och allt blir helt galet. First Day of My Blogglife!

Publicerad 2010-04-21 18:04:47 i Allmänt

När det regnar och snöar och man egentligen skulle skriva uppsats tar jag äntligen tag i tanken som har funnits där att fixa blogg. Kärlek till Annie som har hjälpt mig med design.
Så nu finns den här, för alla som vill veta hur livet ser ut för mig i Solstaden.
Detta är min lilla Lucky Escape.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela