A Lucky Escape

I`m a winner

Publicerad 2010-10-26 23:30:39 i Allmänt

Idag när precis hade betalat i kassan på ica, började kassapparaten pumpa ut jättelångt kvitto, jag fick lite panik och grunna på hur mycket jag hade handlat för. Sedan började det tjuta och blinka en lampa ovanför mig, tjoho det visade sig att jag hade vunnit på icas lotteri,,, gissa vad jag vann......
ett paket med icas egna färska hamburgare... yeahhh

To Give it All, to Compete. To Make a Handprint in the Concrete....

Publicerad 2010-10-25 23:45:29 i Allmänt

Efter en galen dag har jag äntligen landat i sängen, dagen började med dansuppvisning, med galet rött eyeshadow runt hela ögonen dansade vi till Griegs bergatrollet.
Väl hemma igen efter dusch och ombytte gick jag och Mattias ut på  skattjakt, vi fann en skatt precis utanför mitt hus, men sedan cyklade vi till klarälvsbanan den var destå svårare att finna, tillslut gav vi upp och cyklade hem igen, väl hemma igen var jag lika svettig igen efter att ha cyklat som en galning efter Mattias. Sedan bestämmer vi oss för att åka in till stan för att fika och gå på knastret, får med oss Annie och Linnea också och vi möter upp Melanie på stan.
Fann  en Adam Heldring skiva på knastret och massa virknålar på Kupan, vi fika på Melkers och var smakråd till Mattias när han köpte kläder. Hemma igen har vi krånglat med min skrivare, samtidigt som vi lyssnat på Adam Heldring, och haft lite måndagsmys.
Adam Heldrings Mount Foreverest köpte jag idag.

The Wilderness

Publicerad 2010-10-19 20:35:47 i Allmänt

Hanna tipsade mig idag om något som det braiga bandet Arcade fire har gjort tillsammans med google chrome och earth. Låter flummigt, men om man skriver sin adress så kommer det upp bilder på sin adress tillsammans med en kille som springer och massa fåglar samtidigt som arcade spelar tillsammans blir det en musikvideo.
kolla istället här

Sara hjärta Kniven

Publicerad 2010-10-15 14:12:59 i Allmänt

Letar efter musik till en dansuppgift jag har, utgår från en höstdikt där regnet sakta tas över av eldfärger, där tempot och stressen ökar och ökar......

Lyxrestaurangen Duetten

Publicerad 2010-10-07 22:46:12 i Allmänt

Jag har redan berättat för er om impulsen som slår till titt som tätt här på duetten. ikväll slog den till me dstor härlig kraft, vi gjorde lyxmiddag med fläskfilé, potatisgratäng med fet och chaminjoner till det lite röd vin och avslutande pavlova. Derssutom hade vi klädkod:  uppklätt. På bordet låg det blommor och fina ljus.

Accelerate

Publicerad 2010-10-07 13:33:25 i Allmänt

Det är lite roligt och konstigt, det lilla bandet Torpedo från Sverige, som jag har lyssnade på för några år sedan. de spelar typ krautrock/pop. Har jobbat med..... Justin TImberlake.   Lite oväntat samarbete, men det var för reklam för audi.

Impulsen

Publicerad 2010-10-04 15:17:08 i Allmänt

tog tag i mig, Melanie och Annie igen, på en halvtimme hade  vi bakat kolasnittar.  Den där bakimpulsen drabbar oss ganska ofta, tur att man är tre stycken och kan skrapa fram ingredienser tillsammans.


Nu sitter jag vid mitt skrivbord och försöker koncentrera mig på att skriva uppgift... det går sådär.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela