A Lucky Escape

Vem är han

Publicerad 2012-04-23 17:44:44 i Allmänt

Är han sjuttiotalspappan ständigt rökandes pipa, klädd i nopprig velour och tofflor, då och då  kan han ta på ett blommigt förkläde men bara när han hemma? Är det så att när det blir för mycket hemma somnar han på golvet eller vimsar till det och ställer glassen på fel ställe?

Analyser och planer

Publicerad 2012-04-19 11:25:09 i Allmänt

Det märks så väl på den här bloggen, när jag är inne i en inlämmningsperiod, jag skriver typ dubbelt så mycket. Just nu pluggar jag litteraturvetenskap, väldigt precis som det låter många "fina" och svåra ord, som jag inte förstår något utav. Samtdigt som det är barnlitteratur som vi läser, så idag sitter jag och gör vetenskapliga litteraturanalyser utav Pettson och Findus och Alfons Åberg. Letar efter redundans, paralips, mimesis och diegesis, väldigt svårtförståeligt och tråkigt, där för bloggar jag istället.

Samtidigt som jag försöker att planera sommaren lite, ska självklart som vanligt jobba som undersköterska i hemtjänsten, men kollar runt lite vad man kan göra om man är ledig. Tittar lite på festivaler och blir lite sugen på Putte i parken (som har flyttat till karlstad perfekt för mig), där spelar typ alla svenska artister som man kan tänka sig. Bland annat mina bloggfavoriter Jonathan Johansson och Deportees. 
Sedan har jag redan sagit att jag vill vara ledig över Way out West, förhoppningsvis blir det en fortsättning på den tradition att åka ner och se på hipster och bo på hotell. Där spelar bland annar bon iver och black keys.


Duetten snart är du lagd i handligarna

Publicerad 2012-04-18 15:01:10 i Allmänt

just nu skriver jag ut ett nytt kontrakt och en uppsägelse, till hösten flyttar jag till signalhornsgatan. Skall dela lägenheten med annan tjej som också studerar. Eget kök och egen balkong lovley.
Fann en annons på kaus hemsida som jag svarade på. Tjejen är det som har lägenheten men jag har ett eget stort rum osv.

pagen

Publicerad 2012-04-18 14:52:47 i Allmänt

Har ju länge tänkt på en lång page igår slog jag till på en halvlång.

Bort med det gamla pröva ny mark

Publicerad 2012-04-16 19:02:05 i Allmänt

Imorgon ska jag vara hårmodell på stans flashigaste salong. Det blir inressant känns inte riktigt min type of style, men man måste pröva nytt. Funderar på den där långa page.......

Hela tiden försöker jag men det stannar här

Publicerad 2012-04-15 20:00:18 i Allmänt

Har under flera veckor försökt att skriva ett inlägg men inte orkat, mycket på uni och full fart på helgen gör det hela lite jobbigare.
Veckorna går snabbt, en summering:
Melanie var här och hälsade på, Ikea, espresso house och vin. Precis som det ska vara.
Haft syster här  å hälsat på med en massa restaurangbesök, bio, mariebergskogen och klantiga fall med såriga ben.
Påsk hemma och sedan Göteborg och OSkval i handboll med syster och ännu mer restauranger.

En liten summering över helgerna, vardagarna rullar bort med litteraturanalyser och blandat väder.

Helgen har varit skönt lugn med film och tacos hos T och massa tjat fram på nattkvisten. Imorse mötte jag B och H vid stationen för en fika, fint det.

Nu ska jag mysa med the och sova tidigt.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela