A Lucky Escape

Det snurrar i min skallle

Publicerad 2010-05-26 12:39:23 i Allmänt

Idag sitter jag återigen i biblioteket, tog inte med mig någon matlåda fast jag tänkte på det imorse. Nu när jag är hungrig och tänkte gå och äta upptäcker jag att jag har glömt plånboken hemma. Gud vad trött jag blir på mig själv!!!!

Känner du hur längtar tar...

Publicerad 2010-05-25 13:27:38 i Allmänt

dig till en varm och solig sommar dag.
Som alla andra har jag en stor längtan till sommaren, just nu regnar det hela tiden i Karlstad. Det går inte en dag utan regn, så himmla trist. Vill ha solsken och över 20 grader varmt nu!!!

Härligt värre att ta sig  ett dopp i sjön =)

Annars så är ordningen är återställd. Det var länge sedan men nu sitter jag och Linnea på biblioteket  med våra tusen böcker och laptops och är duktiga.  Har tillochmed haffat en plats på gräddhyllan.
Det är skönt att sitta här man får saker gjort och båda blir effektiva, hemma finns så mycket annat att göra. Så nu ska vi effektivt jobba klart sista kursen för läsåret.

Stekhett? Nej Klantig!

Publicerad 2010-05-22 12:43:29 i Allmänt

Hmm den här veckan har gått ut på att skada mig själv så mycket som möjligt. Dels ramlade jag ner för min trappa så jag fick gå runt och halta som en gammal kärring.
Men priset tog jag igår, då jag stekte potatis  och tyckte det var mycket bättre att ta i själva teflonpannan istället för handtaget..... Resultatet är att jag har brännblåsor i en jämn rad på fingrarna i vänsterhand. Så nu är jag mer handikappad, att arbeta med högerhand är inte lätt när man är vänsterhand.

35 seconds of Love

Publicerad 2010-05-14 16:58:43 i Allmänt

Kan inte få noga av detta klippet, tänker tillbaks till festivalen 2008 stod mitt i högen och dansa mig så svettig att kläderna klibbade fast. Det är min bästa konsert någonsin, är så sugen att uppleva samma kick igen.


Varför kan inte klippet vara lite längre, slutar precis när det bästa börjar.


Sedan den dagen älskar jag Cut Copy, svängingar verser med saxofon refränger och genomtöntiga texter går ju inte att hata.

Söt sak till musikvideoHej Turist

Publicerad 2010-05-12 18:00:47 i Allmänt

I Lördags lekte jag och Annie turister i våran egen stad, vi åkte till Mariebergsskogen och kollade på djur, men det började redan på fredagen då vi bakade bullar som vi sedan tog med oss.

Söta svin                                                                            De hade roliga speglar.

Varför?

Publicerad 2010-05-10 13:35:49 i Allmänt

Är jag så trött, igår sov jag bort i hela dagen, somnade på soffan sittandes och i sängen, tänkte på kvällen att nu kommer jag inte kunna sova på natten, jodå klockan tio somnade jag som en klubbad säl och vaknade inte förrän halv nio på morgonen och nu har jag sovit igen mitt på dagen.

Jag och Isbjörnen förstår varandra.

Frågesport Deluxe

Publicerad 2010-05-04 23:26:57 i Allmänt

Ikväll har det varit frågesportsspel schemat, jag, Annie och Jesper har spelat spel i tre timmar. hmm tiden bara flög iväg. Och på tre timmar vann Jesper alla gånger, det säger allt om hans tävlingsinstinkt och min och Annies obefintliga.
Men ibland kan också bli lite vimsigt:
- Vad heter Tors hammare?
snabbtsvar: TOR!!!!

Eller hur många varv är ett 400meterslopp?
svar: hmmm 400

Den här veckan fortsätter som den förra att vara sjukt rolig med spel och film, måste nu bara ta tag i uppsats skrivandet och bli frisk ifrån min feber som jag förstunden har glömt =) 

Happy Sunday

Publicerad 2010-05-03 00:53:52 i Allmänt

Sola har lyst hela dagen i Karlstad, har utnyttjat den väl genom solning, grillning med Annie ( med övervakning av grillmästarna X2) och spelat Kubb. Avrundade kvällen med film, som vanligt väljer vi totalt konstiga utflippade filmer som man inte fattar ett dugg utav. Sammantaget en glad Söndag!
Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela