A Lucky Escape

She's a rock 'n' roll survivor with pendulum hips

Publicerad 2011-08-19 15:06:50 i Allmänt

Way Out West finaste händelsen på hela sommaren, Ett hoppkok av fin musik och fina människar. Vi bodde på samma hotell som förra gången skrattade högt tillsammans på frukosten medans våfflorna gräddades.
På  kvällarna såg vi på de finaste konserterna med bland annat Explosions in the sky, Empire of the sun, Fleet foxes, Thåström, Pulp och Noah and the Wale.
Emma och Hanna
Darrig Empire of the Sun men han var lika fint klädd som på bilderna, Hanna sammanfattade det bra när de kom in på scenen med,- Oj nu kom det en indianfågel.


Syskon kärlek deluxe, under hela festivalen

She´s Alive... almost

Publicerad 2011-08-18 11:03:56 i Allmänt

Har verkligen inte haft en tanke på bloggen. men ja jag lever..... nästan.. har under de senaste veckorna haft problem med min mage. Började med major magsjuka sedan lite uppehåll och nu har jag magkatarr istället.  Diet under dessa sjukdomsperioder havregrynsgröt, kokt fisk, omelett och proviva. inte vidare lyx, bara om man vill gå ner i vikt.
Annars har sommaren sprungit på i 120 som vanligt, jobbat och jobbat lite till, sprungit när solen väl har lyst, träffat släkt och umgåtts med familjen, njutit av ett bra internet och allmänt slappat.  Nu har jag två veckors ledigt innan uni börjar igen gött.
Ja juste var ju på Way Out West också men det tar vi i ett annat inlägg.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela