A Lucky Escape

Analyser och planer

Publicerad 2012-04-19 11:25:09 i Allmänt

Det märks så väl på den här bloggen, när jag är inne i en inlämmningsperiod, jag skriver typ dubbelt så mycket. Just nu pluggar jag litteraturvetenskap, väldigt precis som det låter många "fina" och svåra ord, som jag inte förstår något utav. Samtdigt som det är barnlitteratur som vi läser, så idag sitter jag och gör vetenskapliga litteraturanalyser utav Pettson och Findus och Alfons Åberg. Letar efter redundans, paralips, mimesis och diegesis, väldigt svårtförståeligt och tråkigt, där för bloggar jag istället.

Samtidigt som jag försöker att planera sommaren lite, ska självklart som vanligt jobba som undersköterska i hemtjänsten, men kollar runt lite vad man kan göra om man är ledig. Tittar lite på festivaler och blir lite sugen på Putte i parken (som har flyttat till karlstad perfekt för mig), där spelar typ alla svenska artister som man kan tänka sig. Bland annat mina bloggfavoriter Jonathan Johansson och Deportees. 
Sedan har jag redan sagit att jag vill vara ledig över Way out West, förhoppningsvis blir det en fortsättning på den tradition att åka ner och se på hipster och bo på hotell. Där spelar bland annar bon iver och black keys.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela